Δρ. Γεωργουλέας Πέτρος

Δρ. Γεωργουλέας Πέτρος

Ο χειρουργός-ουρολόγος Δρ. Πέτρος Γεωργουλέας MD, FEBU είναι επιμελητής της Ουρολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Örebrorebro University Hospital) στη Σουηδία και εξειδικεύεται στις Fusion Βιοψίες Προστάτη καθώς η Ουρολογική Κλινική του Örebro ήταν η πρώτη στη Σουηδία που εφάρμοσε τη μέθοδο ήδη το 2014. 

Ο Δρ. Γεωργουλέας από το 2016 είναι ο κύριος υπεύθυνος/επιβλέπων για τις Fusion Βιοψίες Προστάτη στη Κλινική του και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1700 Fusion Βιοψίες Προστάτη, έχοντας αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία στη διαπερινεϊκή μέθοδο που θεωρείται ότι πιο σύγχρονο και ασφαλές στη βιοψία προστάτη. 

Παράλληλα έχει αναλάβει την εκπαίδευση στη μέθοδο αυτή των νεότερων ιατρών της κλινικής αλλά και ιατρών άλλων νοσοκομείων.

Ο Δρ. Πέτρος Γεωργουλέας είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2007). Το 2008 εγκαταστάθηκε στη Σουηδία όπου και εκπαιδεύτηκε κι εργάζεται συνεχώς μέχρι σήμερα. 

Ξεκίνησε την εκπαίδευση του στη Γενική Χειρουργική στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο του Västervik (2008-2011) και έπειτα στην Ουρολογία-Ανδρολογία στην Ουρολογική Κλινική του Växjö (2011-2015). 

Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας το 2015 από το Εθνικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης της Σουηδίας (Socialstyrelsen).  

Από το 2016 κατέχει τη θέση του Επιμελητή στην Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Örebro. 

Ο Δρ. Γεωργουλέας έχει ως βασικά πεδία ενδιαφέροντος τις προηγμένες τεχνικές διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου του προστάτη καθώς και την αντιμετώπιση της λιθίασης του ουροποιητικού συστήματος

Από το 2016 είναι αναπληρωτής Διευθυντής του τμήματος ενδοουρολογίας και λιθίασης της Ουρολογικής Κλινικής του Örebro υπό τον Dr. Popiolek. 

Η Κλινική αποτελεί κέντρο αναφοράς στη Σουηδία για τους λίθους του ουροποιητικού και ο ιατρός έχει όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιήσει πολύ μεγάλο αριθμό επεμβάσεων καθώς κι εκπαιδευτεί στις πιο σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης της πέτρας στο νεφρό και στον ουρητήρα.

Η Ουρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Örebro είναι μια από τις πιο γνωστές ουρολογικές κλινικές της χώρας, φημισμένη για τη καλή της λειτουργία και το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης ουρολογικής φροντίδας, γεγονός που επέτρεψε στον ιατρό να αποκτήσει εμπειρία στην αντιμετώπιση όλων των ουρολογικών παθήσεων, από τις πιο απλές καλοήθεις έως και τις πιο συνθέτες και κακοήθεις.

Ο ιατρός το 2017 έλαβε, κατόπιν εξετάσεων, από την Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρεία (EAU) τον Ευρωπαϊκό τίτλο Ουρολογίας «Fellow of the European Board of Urology» (FEBU).

Είναι μέλος της Σουηδικής Ουρολογικής Εταιρείας (Svensk Urologisk Förening), της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Ένωσης (European Urology Association)) και της Ενδοουρολογικής Εταιρείας (Endourological Society).

 

ΔΕΙΤΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ FUSION ΒΙΟΨΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Image
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ FUSION ΒΙΟΨΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ
Fusion Urology