Προστάτης

Προστάτης

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί τη δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου από κακοήθεια στους άνδρες. Στην Fusion Urology διενεργούμε μια Διαπερινεϊκή Fusion Βιοψία Προστάτη, ώστε να διαγνώσουμε με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία μια πιθανή ύπαρξη κακοήθειας.

Όσο μεγαλώνει σε ηλικία ο άνδρας, τείνει να μεγαλώνει και ο προστάτης του δημιουργώντας σε κάποιες περιπτώσεις προβλήματα που θα τον οδηγήσουν σε πρώτη φάση στον ουρολόγο.

Οι αρχικές κλασικές εξετάσεις (δακτυλική και εργαστηριακός προσδιορισμός της τιμής του PSA) και τα ευρήματα που προκύπτουν μπορούν να κάνουν τον θεράποντα ιατρό να ζητήσει περεταίρω διερεύνηση της περιοχής με τη διενέργεια βιοψίας προστάτη.

Στην Fusion Urology εφαρμόζουμε αποκλειστικά την πρωτοποριακή μέθοδο που τείνει να κυριαρχήσει στον χώρο της βιοψίας προστάτη, την Διαπερινεϊκή Fusion Βιοψία. Μια στοχευμένη βιοψία που κάνει σύντηξη (fusion) της εικόνας της μαγνητικής τομογραφίας και του υπερήχου κατευθύνοντας με ακρίβεια χιλιοστού τη βελόνα στα κατάλληλα σημεία ώστε να εξαχθούν τα πλέον ακριβή αποτελέσματα, εξαλείφοντας την τυχαιότητα παλαιοτέρων μεθόδων. Επιπλέον η συγκεκριμένη τεχνική – διαπερινεϊκή- εκμηδενίζει τον κίνδυνο μολύνσεων και σήψης που μπορούσαν να προκύψουν με τις παλαιότερες –διορθικές- προσεγγίσεις.

Δείτε εδώ αναλυτικά στοιχεία για την μέθοδο Fusion Βιοψίας Προστάτη και καλέστε για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού για εξέταση στην Fusion Urology!

 

ΔΕΙΤΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ FUSION ΒΙΟΨΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Image
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ FUSION ΒΙΟΨΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ
Fusion Urology